Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​VVS-installatør med stor alsidighed

​Kædeby Maskinforretning er en autoriseret VVS-installatør, og med mere end 25 års erfaring er vi i stand til at udføre både store og små opgaver med VVS, både for private såvel og erhverv. Vi kører ud på Langeland, i Rudkøbing, Humble og omegn.

Vi laver alt slags arbejde inden for både reparation og montering af VVS, så om du skal have repareret et vandrør eller installeret nyt afløb, hjælper vi dig med vores store ekspertise som VVS-installatør.

En VVS-installatør, der går op i kvalitet

Hos os lægger vores VVS-installatør vægt på god service og høj kvalitet i alle vores VVS-opgaver, så uanset om det er en lille reparation i hjemmet eller en omfattende installation i dit firma, så får du hos Kædeby VVS et stykke topprofessionelt arbejde. Vi går ikke, før du er tilfreds.

Få rådgivning og et uforpligtende tilbud

Vores dygtige medarbejdere er i øvrigt altid klar til at rådgive og vejlede dig som kunde. På den måde er du sikker på altid at få den bedste og mest holdbare løsning.

Er du i tvivl om noget i forbindelse med VVS-installation, giver vi gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt. På den måde kan du være helt sikker på, du vælger den løsning, der er bedst for dig. Kontakt din lokale VVS-installatør i dag på telefon 62 57 12 55.

Kontakt os på telefon:

Åbningstider:

Værksted, salgsafdeling og administration

Mandag - fredag:

7.30 - 16.00

Lørdag: lukket

Reservedele / butik

Mandag - fredag:

7.30 - 16.00

Lørdag: 9.00 - 12.00

VVS-afdeling

Mandag - torsdag:

7.30 - 16.00

Fredag: 7.30 - 14.30

Lørdag: Lukket

Kædeby Maskinforretning

Kædebyvej 1, 5932 Humble

CVR: 77283714​

Persondatapolitik

Telefon: 62 57 12 55

Fax: 62 57 27 55

Send e-mail​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.