Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Fyringsolie, smøreolie og transportdiesel

​Olie, fyringsolie, smøreolie og transportdisel leveres på Langeland, Tåsinge og i Svendborg.  

Kædeby Maskinforretning tilbyder salg af fyringsolie, smøreolie og transportdiesel til både landbrug og erhverv på hele Sydfyn, og vi har gennem mange år holdt de lokale virksomheder forsynet med olie og diesel, så de har kunnet drive deres forretning.

Vi lægger vægt på kun at sælge de bedste produkter, og derfor kan du være sikker på at få god kvalitet, når du handler med os.

Fleksible løsninger

Behovet for fyringsolie, smøreolie eller transportdiesel kan opstå pludseligt, og derfor har vi indrettet vores firma, så vi er meget fleksible i forhold til vores kunders behov.

Vi kan hurtigt rykke ud, når der er behov for det, skal du blot løfte røret og ringe til os, når du er ved at løbe tør. Du kan også bare få automatisk opfyldning, så du aldrig skal være nervøs for at løbe tør.

Derudover kan du oprette en oliekonto hos Kædeby Maskinforretning. På den måde kan du ud fra dit forbrug have en fast overførsel til kontoen, så du let kan holde styr på økonomien.

Bestil fyringsolie her

Kontakt os på telefon:

Åbningstider:

Værksted, salgsafdeling og administration

Mandag - fredag:

7.30 - 16.00

Lørdag: lukket

Reservedele / butik

Mandag - fredag:

7.30 - 16.00

Lørdag: 9.00 - 12.00

Kædeby Maskinforretning

Kædebyvej 1, 5932 Humble

CVR: 77283714​

Persondatapolitik

Telefon: 62 57 12 55

Fax: 62 57 27 55

Send e-mail​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.