Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Effektiv og velforsynet lager og butik​

Peder Pranger-Rasmussen

Lagerchef
Direkte tlf. 62571212

E-mail: ppr@kaedeby.dk

Stina Nielsen

Lagerekspedient

Direkte tlf. 63571216

E-mail: stina@kaedeby.dk

Mikael Jensen

Lagerekspedient

Direkte tlf. 63571218

E-mail: mikael@kaedeby.dk

Det er helt nødvendigt for en moderne maskinforretning at have et effektivt og velforsynet lager, der skal have de rigtige reservedele hjemme og kunne finde dem i en fart, når der er brug for dem. Alt hvad vi har - lige ned til den mindste møtrik - er registreret i vores system.

Vi har ca. 20.000 forskellige varenumre på hylderne, og vores lagerstyringssystem rummer i dag over 44.000 varenumre. Når vi sælger en ny maskine, går vi den systematisk igennem og vurderer, hvad der bliver brug for af sliddele eller reservedele, og med vores erfaring har vi de fleste dele på lager.

Vi har tillige et fortrinligt samarbejde med ca. 50 andre forhandlere, der er koblet op på en reservedelsdatabase via samme system. I forbindelse med lageret er der indrettet en velassorteret butik, som i virkeligheden fungerer som et lille byggemarked. Foruden landmænd, kommer der mange private kunder og køber alt fra beslag, søm og skruer til maling, VVS-udstyr, værktøj og haveredskaber.

Som en anden aktivitet har vi en lille udlejningsafdeling, hvor vi blandt andet udlejer brændekløvere, kompressorer, diverse havemaskiner, el-værktøj, trailere og partytelt.​​

Kontakt os på telefon:

Åbningstider:

Værksted, salgsafdeling og administration

Mandag - fredag:

7.30 - 16.00

Lørdag: lukket

Reservedele / butik

Mandag - fredag:

7.30 - 16.00

Lørdag: 9.00 - 12.00

Kædeby Maskinforretning

Kædebyvej 1, 5932 Humble

CVR: 77283714​

Persondatapolitik

Telefon: 62 57 12 55

Fax: 62 57 27 55

Send e-mail​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.