Kædeby a/s​

Effektiv og velforsynet lager og butik​

Mogens Olsen

​Lagerchef

Lars Kieler Nielsen

Lagerekspedient

63571218

Det er helt nødvendigt for en moderne maskinforretning at have et effektivt og velforsynet lager, der skal have de rigtige reservedele hjemme og kunne finde dem i en fart, når der er brug for dem. Alt hvad vi har - lige ned til den mindste møtrik - er registreret i vores system.

Vi har ca. 20.000 forskellige varenumre på hylderne, og vores lagerstyringssystem rummer i dag over 44.000 varenumre. Når vi sælger en ny maskine, går vi den systematisk igennem og vurderer, hvad der bliver brug for af sliddele eller reservedele, og med vores erfaring har vi de fleste dele på lager.

Vi har tillige et fortrinligt samarbejde med ca. 50 andre forhandlere, der er koblet op på en reservedelsdatabase via samme system. I forbindelse med lageret er der indrettet en velassorteret butik, som i virkeligheden fungerer som et lille byggemarked. Foruden landmænd, kommer der mange private kunder og køber alt fra beslag, søm og skruer til maling, værktøj og haveredskaber.

Som en anden aktivitet har vi en lille udlejningsafdeling, hvor vi blandt andet udlejer brændekløvere, kompressorer, diverse havemaskiner, el-værktøj, trailere og partytelt.​​​

Kan vi h​jæ​lpe dig?

- Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg kædebypå Facebook

Hve​m er vi

Kædeb​y Mas​kinforretning​

CVR: 77283714

Persondatapolitik

Kontakt​

Tlf.: 62571255

E-mail: cw@kaedeby.dk

Her ligger vi

Kædebyvej 1,

5932 Humble