Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Næsten 50 år på bagen

I 2009 var det 50 år siden, at Alfred Hansen og hans kone Else startede som selvstændige. I den lille smedje på under 100 kvadratmeter, med essen i hjørnet og hesteskoene hængende på knagerne, blev Kædeby Maskinforretning grundlagt.

Siden er forretningen, der ligger centralt på Sydlangeland, udviklet til en større virksomhed. 10 gange er de fysiske rammer udvidet, så den i dag har omkring 4.000 kvadratmeter under tag og råder over et samlet areal på ca. 20.000 kvadratmeter. Gennemsnitligt 25 medarbejdere har deres daglige virke i Kædeby Maskinforretning, hvor der både er 40 års og 25 års jubilarer iblandt - et udtryk for, at virksomheden er en skønnet arbejdsplads.

Den væsentligste del af virksomhedens udvikling har Alfred og Else Hansens søn og svigerdatter, Benny og Ena Hansen, stået for. Benny Hansen blev som led i et glidende generationsskifte medejer i 1974, og han overtog firmaet helt i 1979.

I sommeren 2007 blev endnu et generationsskifte indledt, da Benny og Ena Hansens datter og svigersøn, Carsten og Mia Wessel med datteren Emma, rykkede ind i domicilet på Sydlangeland. Den 1. juli overtog Carsten Wessel aktiemajoriteten med 51 procent i virksomheden, hvormed en ny karriere blev indledt. Han er oprindeligt uddannet klejnsmed, og hans udvikling er gået fra svend til værkfører, videre som driftsleder på Alustål, og op til karriereskiftet var han produktionschef på Hammerum Stainless A/S.

Benny Hansen har indgået en aftale med sin svigersøn, der betyder, at han i minimum fem år vil forestå firmaets salgsarbejde, mens Carsten Wessel har ansvaret for alle andre funktioner og, som denne siger: "Jeg har altså sikret mig en god lang læretid på salgssiden, som jeg ikke har haft meget berøring med tidligere - i modsætning til produktion og service, som jeg har beskæftiget mig med i mange år".

Med generationsskiftet sker der altså ikke grundlæggende ændringer i Kædeby Maskinforretning A/S, og målsætningen er fortsat fremover:

At servicere landbruget og virksomhedens mange private kunder så godt, som det overhovedet er muligt.

Kædeby Maskinværksted Anno 1959​

Kontakt os på telefon:

Åbningstider:

Værksted, salgsafdeling og administration

Mandag - fredag:

7.30 - 16.00

Lørdag: lukket

Reservedele / butik

Mandag - fredag:

7.30 - 16.00

Lørdag: 9.00 - 12.00

Kædeby Maskinforretning

Kædebyvej 1, 5932 Humble

CVR: 77283714​

Persondatapolitik

Telefon: 62 57 12 55

Fax: 62 57 27 55

Send e-mail​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.